دورهی جامع مربیگری – کد 4
دربارهی این دوره
خلق استراتژی برای مدیریت کلاس و برقراری ارتباط با دانشآموز
گاهی اوقات دانشآموزها با آموزشهای کلاس همراه نمیشوند. انگیزهی کافی برای یادگیری ندارند و تکالیفشان را پیگیری نمیکنند. بعضی مواقع با دوستانشان تعامل سازنده ندارند و مشارکتشان کمتر میشود. افت تحصیلی دارند و والدینشان هم مستاصل میشوند. چه باید کرد؟ چارهی کار «مربیگری» است.
سوال اول- چرا باید در این دوره شرکت کنم؟
این دوره به شما کمک میکند با استفاده از ابزارهای مربیگری چالشهای عدم همراهی دانشآموزان در کلاستان را به راحتی برطرف کنید. شوق یادگیری را در دانشآموزان خود شعلهور کنید و تعارضات کلاس را حل و فصل کنید. نکتهی مهمتر این است که این اثرات پایداری و مانایی دارند. با هم در ادامه رضایت برخی از شرکتکنندگان قبلی این دوره را ببینیم.
سوال دوم– اگر در این دورهی آموزشی شرکت نکنم چه میشود؟
احتمالا دچار کلافگی، سردرگمی و خستگی زیادی خواهیم بود چون از تکنیکها و ترفندهایی استفاده میکنیم که اثرات کوتاه مدتی دارند و بعد از گذشت زمان، چالشها به قوت خود باقی خواهند ماند. انگیزههای شغلی خودمان در معلمی و آموزش را به مرور زمان از دست خواهیم داد و به رشد پایدار نخواهیم رسید. (منظور از این رشد را در دوره متوجه خواهید شد.)
سوال سوم– با شرکت در این دوره چه چیزهایی به دست خواهم آورد؟
۱- دفترچهی راهنمای مربیگری در کلاس درس: که شامل آموزشهای کاربردی و عملی دربارهی مربیگری در کلاس درس است و به نوعی workbook شما خواهد بود.
۲- فلش مموری: که محتواهای ویدیوی، صوتی و فایلهای متنی مکمل دوره در آن قرار خواهد گرفت که قابل استفاده در کلاس درس هستند.
۳- ۶ جلسه کلاس آنلاین: این جلسات در بستر اسکایروم و به صورت تعاملی و کارگاهی برگزار خواهد شد. جمعیت دوره کم در نظر گرفته شده است تا بتوانیم کلاس با کیفیت بالایی را برگزار کنیم.
۴- ارتباط با کوچ دوره: در طول دوره از طریق واتساپ، کوچ دوره فعالیتهای تمرینی شما را رصد خواهد کرد و با راهنماییهای به موقع، اثربخشی یادگیری را برای شما دوچندان میکند.
سوال چهارم– برگزار کنندهی این دوره چه کسی است؟
فرزاد یوسفی دانشآموختهی رشتهی برنامهریزی درسی، جستوجوگر متدهای نوین آموزشی برای بومیسازی در ایران با سابقهی ۱۲ سال تدریس در مدارس دبستان و متوسطهی اول. کار با دانشآموزان با نیازهای ویژه
سوال پنجم– محتوای این دوره چیست؟
۱- توجیه متد مربیگری
۲- ابزارهای مربیگری در کلاس
۳- مهارتهای ارتباطی در مربیگری
۴- آمادهسازی کلاس برای مربیگری
۵- چگونگی استفاده از ابزارهای مربیگری
۶- روش همکاری با سایر مربیان ذینفع
۷- تحلیل عملکرد و اصلاح روش (CHC)
سوال ششم– این دوره در چه تاریخی برگزار خواهد شد؟
بستهی فیزیکی دوره تا تاریخ ۱۰ شهریور ماه برای شرکتکنندگان پست خواهد شد.
شروع یادگیری از تاریخ ۷ شهریورماه و از طریق نقشهی راه موجود در کانال تلگرام دوره خواهد بود.
شروع کلاسهای آنلاین از تاریخ ۱۰ شهریورماه روزهای شنبه است.
جلسهی اول: شنبه ۱۰ شهریور ماه ساعت ۱۸:۰۰
جلسهی دوم: شنبه ۱۷ شهریور ماه ساعت ۱۸:۰۰
جلسهی سوم: شنبه ۲۴ شهریور ماه ساعت ۱۸:۰۰
جلسهی چهارم: شنبه ۷ مهر ماه ساعت ۱۸:۰۰
جلسهی پنجم: شنبه ۱۴ مهر ماه ساعت ۱۸:۰۰
جلسهی ششم: شنبه ۲۱ مهر ماه ساعت ۱۸:۰۰
سوال هفتم– این دوره مناسب چه کسانی است؟
هر مدرس، آموزگار، مربی، معاون آموزشی یا مدیر مقطع دبستان یا متوسطه که با کودک و نوجوان سر و کار دارد میتواند در این دوره شرکت کند.
سوال هشتم- پشتیبانی دوره به چه صورتی است؟
شما میتوانید سوالهای فنی دوره اعم از چگونگی حضور در کلاسها و … را از طریق شمارهی ۰۹۰۳۵۵۹۲۰۹۶ به صورت پیام در واتساپ مطرح نمایید. همچنین برای استفاده از محتوای دوره از طریق ارتباط با کوچ دوره میتوانید سوالهای خود را مطرح کنید.
سوال نهم- برای ثبتنام در دوره چه کار کنم؟
۱- ابتدا دکمهی افزودن به سبد خرید را بزنید.
۲- سپس گزینهی تسویه حساب و پرداخت را بزنید.
۳- در نهایت گزینهی نهایی کردن را انتخاب کنید.